LogoTeaching

Stage bij LogoTeaching?

Bij LogoTeaching begeleiden we stagiaires van de HBO Bachelor of Science: Logopedie.

Ervaring in het
werkveld

Een stage geeft een stagiaire een eerste ervaring van iemand in het werkveld. De manier waarop een stagiaire in deze periode begeleid wordt zal hem/haar vormen en zal voor een belangrijk deel gaan bepalen hoe hij/zij zich verder ontwikkelt.

Interesse gewekt?

Wij vinden het erg belangrijk dat stagiaires een kijkje in het werkveld kunnen nemen en hier ook mogen leren. Zo kunnen zij zien dat het werk als logopedist leuk en dankbaar werk is. Je kunt echt iets betekenen voor een ander en ervoor zorgen dat communicatie voor een ieder wel vanzelfsprekend wordt.
Een fijne stage ervaring bepaalt met wat voor gevoel een stagiaire later het werkveld in zal stappen. Vooral met het huidige tekort aan logopedisten is het belangrijk dat ons beroep meer bekendheid krijgt. Met plezier laten wij ons mooie vak zien aan stagiaires en willen wij ze graag kennis en ervaring laten opdoen in onze praktijk!

Aanmeldformulier

Wilt u zich aanmelden voor logopedie/remedial teaching, vul dan het onderstaand aanmeldformulier in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.