LogoTeaching

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding

Heeft uw kind moeite met het maken van huiswerk? Of heeft uw kind moeite met zichzelf motiveren om aan de slag te gaan met het werk van school. Dan kan huiswerkbegeleiding uw kind helpen. Er kan geholpen worden met het krijgen van structuur in het maken van schoolwerk en/of het leren om achterstanden weg te werken en/of goed voorbereid naar school te gaan. Dit kan voor zowel kinderen op de basisschool als middelbare school.

Tijdens de huiswerkbegeleiding kan uw kind hulp krijgen bij alle vakken. Hulp kan geboden worden door middel van ondersteuning bij huiswerk en leerwerk. Kinderen kunnen vragen stellen, er kan huiswerk gemaakt en/of gecontroleerd worden en we kunnen overhoren om te checken of het kind de stof beheerst. Ieder kind is anders, leert op een andere manier en heeft andere begeleiding nodig. Daarom wordt begeleiding op maat geboden, zodat het kind de hulp krijgt die hij/zij nodig heeft. Er wordt getraind met vaardigheden zoals: plannen, samenvatten, structureren en zelfstandig werken. Hiermee bereik je dat kinderen uiteindelijk weer gemotiveerd en zelfstandig aan de slag kunnen gaan met huiswerk en leerwerk en betere cijfers halen.

Aanmeldformulier

Wilt u zich aanmelden voor logopedie/remedial teaching, vul dan het onderstaand aanmeldformulier in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.